Laatste berichten

 • 14 March 2018

  Een goed cv in 9 stappen!

  Wie wil solliciteren naar een baan heeft altijd een cv nodig. Zorg ervoor dat je Curriculum Vitae tiptop in orde is. Elke recruiter of werkgever leest eerst je cv en dan pas je brief. Onderstaande tips helpen je met het maken van een perfect cv.
  lees verder »
 • lees verder »
 • 7 November 2017

  Sharp and Smart Recruitment is verhuisd!

  Wij zijn geen stoffig, saai en vastgeroest recruitment bedrijf. Nee, wij zijn een energieke, flexibele en daadkrachtige organisatie die er alles aan doet om zowel de opdrachtgever als kandidaat meer dan naar behoren te bedienen.
  lees verder »
 • 10 January 2017

  Meld je nu gratis aan voor de volgende Smart Academy op 4 februari in Amsterdam!

  De volgende Smart Academy vindt plaats op zaterdag 4 februari 2017 in Amsterdam. Geen valse start, maar meteen een Smart start. Dat is de gedachte achter ons nieuwste initiatief: de Smart Academy. Dat initiatief komt voort uit een belangrijke constatering die we deden bij onze Werving & Selectie-activiteiten. We zagen dat bij jong talent de juiste papieren en opleiding geen 100% garantie zijn voor onmiddellijke effectiviteit. We merkten dat Young Professionals die bijvoorbeeld als Account Manager beginnen, niet altijd meteen daadwerkelijk productief zijn. Ze vinden het lastig om de stap van theorie naar praktijk te maken. Dat gat dichten we met de Smart Academy, die op 26 november 2016 van start gaat. Met een praktijkgerichte training slaan we de brug tussen schoolbank en bureaustoel.
  lees verder »
1 2 3 4 5 6Last

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2017. Sharp & Smart B.V.