Stage

We hebben de betere stages voor je

Een goede stage is een enorm belangrijk onderdeel van je studie. Nu moet alles wat je in de afgelopen jaren aan boekenwijsheid hebt opgedaan eruit komen. Je moet de brug slaan van theorie naar praktijk. En: aan een goede stage kun je waardevolle contacten overhouden. Je zult niet de eerste zijn die vanuit een stage een goede werkgever vindt. Wij brengen je in contact met werkgevers die inhoudelijk goede stage-opdrachten hebben. We stellen je in staat om theorie echt in praktijk brengen. Want er is geen betere leerschool dan: doen! 

Leren in de praktijk

Samen met je hogeschool of universiteit en met bedrijven gaan we op zoek naar een passende (afstudeer)opdracht. Bij de uitvoering daarvan leer je bijna en passant hoe het is om in een werkomgeving te functioneren; de schoolbank wordt een bureaustoel. En dat is zeker een verschil. 

Je kunt denken aan de volgende typen stage-opdrachten:

  • Concurrentie-analyse
  • Marktonderzoek
  • Klantevredenheid onderzoek

Dit is slechts een willekeurige greep uit onze meest voorkomende stage-onderwerpen. Vraag onze adviseur volkert@sharpandsmart.nl naar de mogelijkheden, wij hebben zeker een passende stage-opdracht in het vizier!  

Van bijbaan tot carrière

Als stagiaire sta je aan het begin van je carrière, ook bij Sharp and Smart. Wij nemen je bij de hand, tot je klaar bent voor je eerste echte startersfunctie. 
Lees hier voor meer informatie over deze opzet: 

Zie voor meer informatie over onze diensten onze brochure of neem contact op via volkert@sharpandsmart.nl .

Bellen kan ook: 070-8008140.

Deze pagina delen:

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Hulp bij inschrijven

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070-8008 140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Wij werken voor:

Onder voorbehoud van alle rechten © 2010 - 2017. Sharp & Smart Uitzendbureau B.V.