Van bijbaan tot carrière

Van bijbaan tot carrière

Werken naast je studie? Voor je toekomst is het belangrijk om interessante werkervaring op te doen, terwijl je ook je uitgaven als student kunt financieren. Voor elke fase van je studie zijn er vacatures bij Sharp and Smart Uitzendbureau. Verschillende banen met afwisselende dienstverbanden.

 Van bijbaan tot carrière

Bijbaan (Start studie)

Tijdens deze eerste fase van je studieloopbaan ben jij op zoek naar flexibele bijbanen in de avonduren, weekend of vakantie.

Parttimebaan

Na de eerste twee jaar van je studieloopbaan heb je voornamelijk theoretische kennis opgedaan. De meeste opleidingen geven je nu meer vrijheid. Bovendien komt het praktische gedeelte van je studie meer aan de orde. Dus heb je ook meer tijd om wat constanter te werken. Bij Sharp and Smart Uitzendbureau kun je 16 tot 24 uur per week bijverdienen, zodat je ook nog voldoende tijd hebt om te studeren.

Stage

Rond het 3e jaar van je opleiding wordt het tijd dat je kennis in de praktijk wordt getoetst. Dit vindt gewoonlijk plaats in de vorm van een stageperiode. Sharp and Smart Uitzendbureau heeft contacten met diverse grote Nederlandse organisaties en plaatst geregeld stagemogelijkheden via deze website.

Carrière (Young Professional)

Aan het einde van je studie of na het behalen van je diploma is het tijd voor het echte werk. Je bent als Young Professional klaar om bij je eerste echte baan aan de slag te gaan. In aanvulling op de bestaande nauwe contacten met commerciële bedrijven werkt Sharp and Smart intensief samen met van Beuningen en Partners. Van Beuningen en Partners bemiddelt bij plaatsing van professionals (vast en interim) bij opdrachtgevers, variërend van multinationals tot nichespelers.

 

Schrijf je direct in, klik hier . Het huidige aanbod bekijken? Klik hier!

 

Deze pagina delen:

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Hulp bij inschrijven

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070-8008 140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Wij werken voor:

Onder voorbehoud van alle rechten © 2010 - 2017. Sharp & Smart Uitzendbureau B.V.