Bijbanen

Commerciële bijbanen: een waardevolle aanvulling op je studie


Bijbaantjes zijn er zat. Maar de betere bijbanen vind je toch echt alleen bij Sharp and Smart Recruitment. Wij zorgen ervoor dat je de kennis uit je HBO- of WO-studie in de praktijk kunt benutten en verfijnen. Wij zien een bijbaan voor jou als een opstap naar meer, de opmaat voor een glanzende carrière.

Scherp je commerciële talent

Onze bijbanen hebben vooral betrekking op de commerciële sector. Denk aan: winkelpersoneel, bemanning van een callcenter of customer care, promotiemedewerkers, administratief personeel en beursmedewerkers. Je leert aan den lijve hoe het is om in een commerciële setting te functioneren, dit is learning by doing

We maken je Sharp and Smart

Ons motto luidt: van bijbaan tot carrière. We hechten veel waarde aan een relatie voor de langere termijn. We investeren graag in je. Zo kun je bij ons Certificates verdienen, ten teken van je voortgang. Heb je je stage succesvol afgerond? Dan krijg je Junior Certificate. Na je afstuderen kun je een Senior Certificate behalen. Dat zijn documenten, waarmee je aan je uiteindelijk vaste werkgever kunt laten zien wat je waard bent. Ook mooi: als we je uiteindelijk plaatsen in een vaste baan, dan kun je je een pak laten aanmeten bij Suit Supply. Dan ben je op en top Sharp and Smart!

 

 

Begin direct met solliciteren!

Maak je profiel compleet om automatisch gematched te worden aan de bijbanen en startersfuncties in de commerciële sector.

Personeel nodig?

Ma-vrij bereikbaar van 09:00-18:00

070 8008140

of stuur een e-mail naar:

info@sharpandsmart.nl

Volg ons
Onder voorbehoud van alle rechten © 2017. Sharp & Smart B.V.